Site-uri cu postare de joburi gratuite, unele chiar fara creare de cont

Sunteti o firma la inceput de drum ? vreti sa publicati un anunt de angajare dar nu va permiteti sa platiti sume exorbitante pe site-uri recunoscute, gen ejobs.ro, bestjobs.ro, etc ?
Nu disperati au aparut mai multe site-uri cu joburi pe care puteti publica anunturi gratuite, unele chiar fara sa fie necesara crearea unui cont. Necesitatea unui cont nu mai este necesara deoarece nu mai e nevoie de o gestiune a platilor si nici de administrare a CV-ului, insa exista posibilitatea sa aplicati CV-ul in format PDF, DOC, la formularul de contact al anuntului. Acest lucru imbunatateste timpul pierdut atat pentru angajator, pentru a publica anuntul cat si de candidat acesta neffind nevoit sa-si creeze cate un CV pe fiecare site de profil.

Ma pot angaja pe astfel de site-uri ?
publica anuntul in  peste 300 site-uri de anunturi
Raspunsul este Da!
Nu toata lumea foloseste direct site-ul de joburi cand cauta sa se angajeze. Cautarea in google este cea mai intalnita modalitate de cautare. Iar aceste site-uri chiar daca nu au ajuns braduri pentru a fi accesate direct, ele beneficiaza de un trafic destul de mare din cautarile directe pe google.

Daca sunteti o firma de recrutare va invit sa publicati anuntul de angajare pe toate site-urile din lista pentru a vedea rezultatele.

Daca detineti un site de joburi va invit sa ma ajutati sa imbunatatesc acesta lista de anunturi, postati site-ul dvs. la comentarii daca acesta nu exista in lista si in cel mai scurt timp va fi adaugat.

Comments are closed.

Post Navigation